malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ekim 2024 - 20:48 Yorum: 0

Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı

Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli fuarı olarak nitelendirilen Antalya Turizm Fuarı’nda Didim tanıtıldı.Antalya Turizm Fuarı (ATF), 6. kez yerli ve yabancı turizm profesyonellerine kapılarını açtı. Fuara, Didim Belediyesi ve Did...

Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı

Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli fuarı olarak nitelendirilen Antalya Turizm Fuarı’nda Didim tanıtıldı.

Antalya Turizm Fuarı (ATF), 6. kez yerli ve yabancı turizm profesyonellerine kapılarını açtı. Fuara, Didim Belediyesi ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, öncülüğünde Didim’de bulunan birçok otel de katıldı.

Antalya ‘da gerçekleşen fuara, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Aydan Aşık Turgut, Didim Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Sivrioğlu, Didim Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Simge Kamacı katıldı.

Denizi, kumu, güneşi ve tarihi mirası ile C073 nolu standında ilk kez tanıtılan Didim, fuarın en gözde stantları arasında yerini aldı. 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelini ağırlayan Antalya Turizm Fuarı 25 Ekim 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldıDidim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri