Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 12 Ekim 2024 - 21:43 Yorum: 0

Denizli AK Parti 8. Olağan Kongreleri Sarayköy’den başladı

Denizli Ak Parti Teşkilatında kongre süreci Sarayköy ilçesinde başladı.8.Olağan Kongremizin başlangıcını Denizli AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi , AK Parti Genel Merkez Koordinatör...

Denizli AK Parti 8. Olağan Kongreleri Sarayköy’den başladı

Denizli Ak Parti Teşkilatında kongre süreci Sarayköy ilçesinde başladı.

8.Olağan Kongremizin başlangıcını Denizli AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi , AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Aydın Milletvekili Ömer Özmen , ve çok sayıda milletvekilleri ve Sarayköy teşkilat üyeleri katılım sağladı. Kongre Bismillah diyerek başlandı.

Kongrede açıklamalarda bulunan Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Kongremizde AK Parti Sarayköy ilçe başkanı olarak seçilen Fatma Demirbakan Kurt Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.2028 ve 2029 hedefleri doğrultusunda Durmak Yok Yola Devam” dedi.

Denizli AK Parti 8. Olağan Kongreleri Sarayköy’den başladıDenizli AK Parti 8. Olağan Kongreleri Sarayköy’den başladı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri