malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ekim 2024 - 23:50 Yorum: 0

Daha önce 4 kez yangın çıkan metruk gecekondu bir kez daha yandı

Antalya’da metruk bina çıkan yangın sonucu küle döndü. Uzun süredir kullanılamayan ve madde bağımlılarının mekanı olduğu öğrenilen boş ikametin daha öncede 4 kez yandığı öğrenildi.Yangın, saat 19.00 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa il...

Daha önce 4 kez yangın çıkan metruk gecekondu bir kez daha yandı

Antalya’da metruk bina çıkan yangın sonucu küle döndü. Uzun süredir kullanılamayan ve madde bağımlılarının mekanı olduğu öğrenilen boş ikametin daha öncede 4 kez yandığı öğrenildi.
Yangın, saat 19.00 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi 48 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan ve uzun süredir kullanılmayan metruk bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın gecekondunun bahçe kısmında bulunan ağaçlara da sıçradı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirmeleri üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin kısa sürede müdahalesi ile alevler çevrede bulunan diğer ikametlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatırken, madde bağımlıları tarafından da kullanılan metruk gecekondu da daha öncede 4 kez yangın çıktığı öğrenildi.

Daha önce 4 kez yangın çıkan metruk gecekondu bir kez daha yandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri