malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 28 Ekim 2024 - 16:50 Yorum: 0

Cumhuriyet’in 101. yılında Tatvan’da minik öğrencilerden coşkulu kutlama

Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, 20 metrelik Türk bayrağını büyük bir gururla taşıdı.Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, Tatvan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komu...

Cumhuriyet’in 101. yılında Tatvan’da minik öğrencilerden coşkulu kutlama

Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, 20 metrelik Türk bayrağını büyük bir gururla taşıdı.
Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, Tatvan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Askeri ve polis araçlarının eşlik ettiği kortejde minik öğrenciler, 20 metrelik Türk bayrağını büyük bir gururla taşıdı. Tatvan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı bahçesinde yapılan törende, Kahraman şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıtın önünde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Programda, ana sınıfı öğrencilerinden Yiğit Kılıç, ‘Komando Marşı’nı seslendirirken; Işıl Erva Desenli ise İstiklal Marşı’nı okudu. Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Anaokulu’ndaki 120 öğrencimiz ve öğretmenlerimizle birlikte Tatvan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nı ziyaret ettik. Bugünün anısına Mehmetçikle buluşmaya geldik ve hep birlikte Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutladık. Programda emeği geçen herkese, özellikle Mehmetçik’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Program, düzenlenen çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

Cumhuriyet’in 101. yılında Tatvan’da minik öğrencilerden coşkulu kutlamaCumhuriyet’in 101. yılında Tatvan’da minik öğrencilerden coşkulu kutlama
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri