Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2024 - 10:51 Yorum: 0

Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’

Finansal teknolojilerde yenilikçi projelere destek sağlayan Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi, girişimcilere modern çalışma alanlarından mentorluk hizmetlerine kadar kapsamlı imkânlar sunarak İstanbul’un finans ekosisteminde önemli bir rol oynu...

Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’

Finansal teknolojilerde yenilikçi projelere destek sağlayan Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi, girişimcilere modern çalışma alanlarından mentorluk hizmetlerine kadar kapsamlı imkânlar sunarak İstanbul’un finans ekosisteminde önemli bir rol oynuyor.

Ümraniye Belediyesi, 2023 yılında Teknopark İstanbul ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirdiği Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi ile girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Finansal teknolojiler alanındaki projelere odaklanan merkez, girişimcilere modern ofis alanlarının yanı sıra eğitimler, etkinlikler ve mentorluk gibi geniş bir destek yelpazesi sunuyor.
Cube Ümraniye, yatırımcı buluşmalarından akademik danışmanlığa, teknoloji transferi desteğinden veri tabanı erişimlerine kadar sunduğu imkânlarla girişimcilerin iş fikirlerini geliştirmelerine imkan tanıyor. Bir yıl önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açılan bu inovasyon merkezi, finansal teknolojilerdeki yenilikçi projelere verdiği destekle İstanbul’un girişimcilik dünyasında fark oluşturmaya devam ediyor.

Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri