Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 15 Nisan 2025 - 18:21 Yorum: 0

Çorum’da iki semt pazarı proje kapsamında kapalı hale geliyor

Çorum Belediyesi semt pazarlarındaki kaliteyi artırmak ve vatandaşlara daha modern alışveriş alanları sunmak amacıyla iki pazar yerini kapalı hale getirecek.Çorum’un birkaç bölgesinde mevcut olan ve kurulan semt pazarlarından Cumartesi...

Çorum’da iki semt pazarı proje kapsamında kapalı hale geliyor

Çorum Belediyesi semt pazarlarındaki kaliteyi artırmak ve vatandaşlara daha modern alışveriş alanları sunmak amacıyla iki pazar yerini kapalı hale getirecek.
Çorum’un birkaç bölgesinde mevcut olan ve kurulan semt pazarlarından Cumartesi ve Pazartesi pazarını kapalı hale getirecek proje tamamlandı. Proje kapsamında çalışmalar kısa sürede başlayacak.
Pazarlarda yapılan düzenlemelerle ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Hemşehrilerimiz ve dürüst esnafımız yapılan çalışmalardan memnun. Şimdi daha kaliteli ve konforlu pazarlar için Cumartesi ve Pazartesi pazarlarımızı kapatıyoruz. Projemiz hazır, kısa sürede çalışmalar başlıyor" dedi.

"Manav kalitesinde pazar"
Düzenlenen proje kapsamında Türkiye’ye örnek manav kalitesinde semt pazarları yapmayı hedefleyen Aşgın "Türkiye’ye örnek, manav kalitesinde pazarlar hedefliyoruz. Bu kapsamda iki pazarımızın üstünü kapatarak modern hale getireceğiz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.
Başkan Aşgın konuyla ilgili yapılan istişare toplantısında Başkan Yardımcıları, belediyenin ilgili müdürleri ve Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ile bir araya geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber