Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:26 Öğrenciler terör faaliyetleri konusunda bilgilendirildi12:26 “Çocuğunuzda bu belirtiler varsa okula göndermeyin”12:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaadedilmiş topraklar hayalinin varacağı yer, büyük...12:25 Ani yağışlara karşı mazgal ve menfez temizliği12:24 Kars’ta gün batımı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı12:22 İşitme engelli ailenin sessiz ve renkli yaşantısı böyle görüntülendi12:22 Bakan Tunç: "Ceza adalet sisteminin etkinliğini daha da tahkim edecek düzen...12:22 Terörle mücadele ekiplerine ’operasyonel atış teknikleri’ kursu12:22 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne pahasına olursa olsun bölgemiz ve topraklarımız...12:21 VALORANT takımları Red Bull Home Ground’da karşı karşıya geliyor12:20 CHP lideri Özel: "Cumhurbaşkanlığı makamına ve onu seçen seçmenlere saygımı...12:20 Elazığ’da bir işletmede yapılan aramda ruhsatsız tabanca ele geçirildi12:19 Yapay zekâ artık insanları işe alıyor12:19 Torununu bıçaklayan dede: "Pişmanım"12:19 Darıca’da kış öncesi yollarda hummalı çalışma12:19 3 sanık yönünden bozulan Gezi Parkı davasında mütalaa hazırlanacak12:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cumhur İttfakı’nın uzattığı elin değerinin muhatapl...12:18 Tarlada çalışacak işçi bulamayınca 3 bin 500 kilometre yol kat edip babasın...12:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir elinde silah tutularak siyaset yapılmaz. Kobani...12:17 Aliağa’da zeytin hasadı yaklaşıyor, maliyetler üreticileri düşündürüyor
Sahil Park
Asayiş 09 Ekim 2024 - 10:13 Yorum: 0

Çöp kamyonunun zarar verdiği evi ev sahibi kendi imkanıyla yaptırmış

Adana’da yaklaşık 1 ay önce çöp kamyonunun bir eve çarpıp zarar verdiği ve ev sahibi kadının yaralandığı kazanın ardından aile, yardım alamadıklarını, evi kendi imkanlarıyla borçlanarak yaptırdıklarını söyledi.16 Eylül günü Çukurova il...

Çöp kamyonunun zarar verdiği evi ev sahibi kendi imkanıyla yaptırmış

Adana’da yaklaşık 1 ay önce çöp kamyonunun bir eve çarpıp zarar verdiği ve ev sahibi kadının yaralandığı kazanın ardından aile, yardım alamadıklarını, evi kendi imkanlarıyla borçlanarak yaptırdıklarını söyledi.
16 Eylül günü Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’nde yokuştan çıkan çöp kamyonu, freninin patlaması sonucu Harun Balcı (42) ve eşi Emine Balcı’nın (41) bulunduğu müstakil eve çarpmıştı. Çarpma sonucunda evin duvarı çökmüş, Emine Balcı yaralanmış, evdeki eşyalar da zarar görmüştü. Kazanın ardından yardım alamadıklarını söyleyen aile, evi kendi imkanlarıyla borçlanarak yaptırdıklarını söyledi. Emine Balcı, ”Eşimle beraber uyuyorduk, deprem oldu sandık o korkuyla. Gözümü bir açtım çöp kamyonu evin içerisinde. Benim bağırtıma komşular geldi. Klima, televizyon hepsi benim üzerimdeydi” dedi.

“Borç alarak evimizi yapmaya çalışıyoruz”
Balcı, ”Biz iki defa belediyeye gittik, ’Olayın takibindeyiz’ diyerek bizi gönderdiler. Zararımızın giderilmesini istiyoruz, temelden zarar gördü. Eşten dosttan borç alarak kendi imkanımızla evimizi yapıyoruz. Gücümüz yetmiyor bunaldık, ne yapacağımızı şaşırdık” diye konuştu.
Belediye yetkilileri ise çöp kamyonunun sigortalı olduğunu, bu nedenle ekspertiz raporu beklendiğini, raporun da en geç 15 gün içinde çıkacağını, rapor çıkar çıkmaz ödemenin yapılacağını belirterek, ailenin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini bildirdi.

Çöp kamyonunun zarar verdiği evi ev sahibi kendi imkanıyla yaptırmışÇöp kamyonunun zarar verdiği evi ev sahibi kendi imkanıyla yaptırmış
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri