Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Ekim 2024 - 14:03 Yorum: 0

Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) çocuklar için "Aslan ile Fare" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Miniklerin eğlenirken öğrendiği oyunda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere birçok eğitici konu yer aldı....

Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) çocuklar için "Aslan ile Fare" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Miniklerin eğlenirken öğrendiği oyunda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere birçok eğitici konu yer aldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi çocukları "Aslan ile Fare" isimli tiyatro oyununda buluşturdu. Üç Kafadar Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen ve miniklerin büyük beğenisini kazanan tiyatro oyunu, iki ayrı seansta sahnelendi. Miniklerin büyük heyecanla takip ettiği oyun, renkli görüntülere sahne oldu ve kahkahayla geçti.
Yazar Tarık Şerbetçioğlu tarafından yazılan oyun, İskender Bağcılar, Fahri Kıncır, Sevda Yıldırım, Hülya Taştemel’in performansıyla gerçekleştirildi. Minik izleyicilerin eğlenirken öğrendiği tiyatro oyununda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere çocukların kendini doğru ve etkili ifade edebilme yeteneğini kazanabilmesi ve problem çözme becerisini geliştirmesi gibi birçok eğitici konu yer alıyor.

Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri