malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:24 UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray: 3 - Elfsborg: 0 (İlk yarı)18:21 Zonguldak’ta karaya oturan yük gemisi ekiplerin çalışmalarının ardından lim...18:19 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS Zirvesi’nde özellikle Orta Doğu’...18:18 UMKE 30. Bölge Tatbikatı Siirt’te yapıldı18:17 12. Türkiye Yemeklik Mantar Kongresi Bergama’da başladı18:17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Bakanı Vladimir Putin ile...18:15 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Jeopolitik özelliklerimizle hem doğuy...18:13 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...18:11 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i...18:06 TBMM Başkanvekili Adan: "Hiçbir terör örgütü ülkemizi yolundan döndüremez,...18:06 Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama18:06 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 şehidimiz, 14 yaralımız var”18:03 Hizbullah, Nasrallah’ın halefi Safiyuddin’in öldürüldüğünü doğruladı18:00 Mardin’de sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlere çarptı17:55 Adem Büyük yeniden Yeni Malatyaspor’da17:54 UMED’den terör saldırısına kınama: "Birlik olma ve kararlı mücadele zamanı"17:54 NATO’dan Türkiye’ye destek mesajı: “NATO, müttefikimiz Türkiye’nin yanındad...17:52 Jandarma kılığına girip dolandırdı, jandarma tarafından yakalandı17:52 Hizbullah, Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah’ın halefi olarak gö...17:52 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Anka...
Türkiye 23 Ekim 2024 - 15:48 Yorum: 0

Çocuklar istedi, Büyükşehir kısa sürede gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medyadan mahallelerinin yollarının yapılmasını isteyen çocukların isteğini gerçekleştirdi.“Yol İstiyoruz, yağmur yağdığında okula gidemiyoruz, bisiklet süremiyoruz” diyerek video...

Çocuklar istedi, Büyükşehir kısa sürede gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medyadan mahallelerinin yollarının yapılmasını isteyen çocukların isteğini gerçekleştirdi.

“Yol İstiyoruz, yağmur yağdığında okula gidemiyoruz, bisiklet süremiyoruz” diyerek video çekerek sosyal medyada yayınlayan çocukların isteği kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yerine getirildi ve Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde başlayan yol çalışması kısa sürede tamamlandı. Yapılan yolda ilk bisikleti de videoyu çeken çocuklar sürdü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi ile işbirliği ile Kazım Karabekir Caddesi’nde 950 metre stabilize yolda zemin düzenleme çalışması yapıldı. Zemin düzenleme çalışmasından sonra yolda sathi kaplama çalışması yapılarak yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Soydemir: “8 bin metrekarelik alanda çalışmamızı gerçekleştirdik”
Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde yapılan yol ile ilgili açıklamalarda bulunan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Süleyman Soydemir, “Bugün çocuklarımızın ve vatandaşlarımız yoğun talepleri üzerine Bayır Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Burada bozuk bir zeminimiz vardı bunu düzelterek işe başladık. Yaklaşık olarak 8 bin metrekarelik bir alanda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız sonucunda vatandaşlarımız yeni yollarına kavuştu. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

2024 yılında 200 bin metre yol çalışmasını tamamlamış olacağız
2024 yılında yapılan yol çalışmalarına da değinen Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Süleyman Soydemir, “Dünya Kenti Muğla vizyonumuzla güvenli yolların yapımına devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 bin 350 kilometrelik yol ağımızda 2024 yılının sonuna kadar 200 bin metrelik yol yapımını tamamlamış olacağız. Bu yolların yüze 10’u sıcak asfalt olarak tamamlandı. Bunun yanı sıra belediyemizin sorumluluk sahalarında 92 bin metrelik beton hendek kanallarının 85 bin metresini tamamladık. Kıyıdan kırsala güvenli yollarla halkımızı birbirine kavuşturuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın talimatları ile büyükşehir-ilçe belediyesi ayrımını ortadan kaldırarak hizmette bahane üretmeyen bir anlayışla tüm Muğla’ya hizmet etmeye devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri