Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Nisan 2025 - 12:50 Yorum: 0

Çizimen ve Osimhen aynı reklamda buluştu

Dünya futbolunun yıldız ismi Victor Osimhen, Türkiye’de ‘Atıştır, açlığını yatıştır!’ iletişimiyle zihinlerde yer edinen Ülker Çizi’nin yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Ülker’in açlık yatıştırmasıyla ünlenen süper kahramanı Çi...

Çizimen ve Osimhen aynı reklamda buluştu

Dünya futbolunun yıldız ismi Victor Osimhen, Türkiye’de ‘Atıştır, açlığını yatıştır!’ iletişimiyle zihinlerde yer edinen Ülker Çizi’nin yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Ülker’in açlık yatıştırmasıyla ünlenen süper kahramanı Çizimen’in partneri olan yıldız oyuncu "Bu reklam filminde benim gibi maske takan ve insanları açlıklarını yatıştırarak mutlu eden Çizimen’le bir arada olduğum için çok mutluyum" dedi.
Dünyaca ünlü futbolcu Victor Osimhen, Ülker’in ikonik markalarından Çizi’nin yeni reklam filminde başrol oynadı. Reklamda Ülker Çizi’nin reklam yüzü olan ve sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip Ömer Başdoğan nam-ı diğer "naletbebe"nin oluştuğu süper kahraman Çizimen’le, futbolun süper yıldızı Osimhen aynı sahayı paylaştı. Reklam çekiminde birbirinden güzel goller atan Victor Osimhen’in, röveşatası dikkat çekti. Çizimen ve Osimhen reklam filminin yanı sıra birbirinden eğlenceli sosyal medya içeriklerinde de yan yana gelecek.
Osimhen: Futbol da Çizi de insanları mutlu ediyor
Futbol kariyeri boyunca tüm taraftarlarca sevildiğini hissettiğini söyleyen Victor Osimhen, "Futbol dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok önemli bir spor ve insanları mutlu eden bir yanı var. Aynı atıştırmalıklarda olduğu gibi. Çizi de yendiğinde insanların açlığını yatıştırıp onları mutlu ediyor. Ülker’den bu eğlenceli teklif geldiğinde ‘Neden olmasın’ demiştim. Şimdi ise bu reklamda benim gibi maske takan ve insanları mutlu eden Çizimen’le bir arada olduğum için çok mutluyum." dedi.
Mustafa Kabakçı: Eğlenceli bir reklam filmi oldu
Ülker’in sporla iç içe bir marka olduğunu vurgulayan Ülker CMO’su Mustafa Kabakçı sözlerine şöyle devam etti: "Markalarımızla sporu bir arada konumlamayı seviyoruz. Türkiye’de ‘Atıştır, açlığını yatıştır!’ iletişimiyle zihinlerde yer edinen Çizi’nin reklam filmlerinde de futbolu kullanıyoruz. Ülker Çizi’nin son kampanyası için oluşturduğumuz Çizimen isimli süper kahraman karakteri çok sevildi. O sebeple biz de Çizimen’i futbolun çok sevilen bir ismiyle bir araya getirmeyi düşündük. Çizimen ve Osimhen’in birlikteliği çok eğlenceli bir reklam filmi ortaya çıkardı. Markalarımızla sporu bir araya getirmeye devam edeceğiz."

Çizimen ve Osimhen aynı reklamda buluştuÇizimen ve Osimhen aynı reklamda buluştu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber