Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 09 Ekim 2024 - 15:38 Yorum: 0

CEV Avrupa kurullarına Türk damgası

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından yapılan başkanlık seçiminin ardından, önümüzdeki 4 yıllık dönemde (2024-2028) CEV kurullarında görev yapacak isimler de belli oldu. Komisyonlarda Türkiye’yi temsilen başkan ve üye olarak 8 kiş...

CEV Avrupa kurullarına Türk damgası

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından yapılan başkanlık seçiminin ardından, önümüzdeki 4 yıllık dönemde (2024-2028) CEV kurullarında görev yapacak isimler de belli oldu. Komisyonlarda Türkiye’yi temsilen başkan ve üye olarak 8 kişi yer aldı.
Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nda yeni kurullar belli oldu. Buna göre, Türkiye’den kurullarda 8 kişi yer aldı. Böylece Türk voleybolunda ilk kez CEV Avrupa komisyonlarında bu kadar kalabalık bir ekiple temsil edilmiş olacak.
Kurullarda yer alan Türk başkan ve üyeler şöyle:

- Avrupa Voleybol Komisyonu’nda Nilüfer Başak Shimonsky
- Avrupa Hakem Komisyonu’nda Aziz Yener
- Avrupa Sağlık Komisyonu’nda Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç
- Avrupa Hukuk Komisyonu’nda Av. Nihal İşçi
- Avrupa Plaj Voleybolu Komisyonu’nda Ayşe Nihan Karaçam Salkaya
- Avrupa Finans Komisyonu’nda Simla Türker Bayazıt
- CEV Hukuk Kurulu’nda İsmail Coşkun üye olarak
- Avrupa Antrenörlük Komisyonu’nda Ferhat Akbaş da başkan olarak 2024-2028 yılları arasında görev yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri