malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:35 Heyelanlı alanda diken üstünde temizleme çalışması14:33 Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Kayserispor: 0 (İlk yarı)14:33 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel: "Suçluların 2 yılın altındaki suçlard...14:32 ‘Dünyanın en pahalı baharatı’ safranı hasat etmek için soluğu tarlalarda al...14:31 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl Üniversitesi akademik yıl açılışına...14:29 SAHA İstanbul Başkanı Haluk Bayraktar: "6 milyar 189 milyon dolarlık anlaşm...14:28 ETSO Başkanı Alan: ’’Elazığ’ın geleceğini genç girişimcilerimiz kuracak”14:28 Lisede arkadaşı tarafından öldürülen öğrenci son yolculuğuna uğurlandı14:25 İnterpol’ün aradığı 2 lüks otomobil İstanbul’da bulundu14:24 Tekirdağ’da narkotik timlerinden uyuşturucu bilgilendirme etkinliği14:24 Kütahya’da üniversite öğrencileri sabah namazında buluştu14:24 Gediz Çeltikçi’de 84 şehit anıldı14:22 Gazze’de can kaybı 42 bin 924’e yükseldi14:22 3 bin yıllık tarihi kentteki tiyatro ve stadyum gün yüzüne çıkmayı bekliyor14:22 Kaza yapan Fiat Tofaş kağıt gibi dağıldı: 3 yaralı14:19 İran Dışişleri Bakanlığı: “İran, meşru müdafaa hakkına sahip”14:19 Başkentte Cumhuriyet coşkusunun ortağı “defne yaprağı”14:12 Ömer Korkmaz: "Şu anda kulübün 1 milyar TL’ye yakın borcu var"14:11 Marmaray 11 yılda 1 milyar 205 milyon yolcu taşıdı14:09 85 yaşındaki adam evinde çıkan yangında ölümden döndü
Yerel 26 Ekim 2024 - 12:00 Yorum: 0

Camiye giren tilki gülümsetti

Erzurum’un Tortum ilçesinde camiye giren tilki cemaati gülümsetti.Tortum ilçesine bağlı Kapıkaya Mahallesinde yiyecek bulmak için mahalleye gelen tilki camiye sığındı. Namaz için camiye gelen vatandaşlar tilkiyi görünce büyük bir şaşkı...

Camiye giren tilki gülümsetti

Erzurum’un Tortum ilçesinde camiye giren tilki cemaati gülümsetti.
Tortum ilçesine bağlı Kapıkaya Mahallesinde yiyecek bulmak için mahalleye gelen tilki camiye sığındı. Namaz için camiye gelen vatandaşlar tilkiyi görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bir süre cami içerisinde dolayan tilki vatandaşlar tarafından açılan camdan çıkarak cami avlusunda kendisine verilen yemeği yedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri