Bursa’da yasadışı yollarla yabancı uyruklu kişilere yer temin eden organizatör ve kaçak göçmenlere yönelik yapılan çalışmada 7 kişi yakalandı.
Bursa Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince, kente yasadışı yollarla giren kaçak göçmenlere yönelik çalışma başlattı. Ekipler, Yıldırım ilçesinde tespit ettikleri göçmenlerin kaldıkları adrese baskın düzenledi. Operasyonda 7 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. İfadeleri alınmak üzere götürülen kaçak göçmenlerin kişi başı aylık 3 bin liraya kaldığı öğrenilirken, kendilerine yer temin eden M.Ş isimli şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Buradaki işlemleri tamamlanan göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.