Bursa’da bir apartman dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangını fark eden dairedeki kadın, 2 çocuğunu da yanına alarak kendisini sokağa attı. Yükselen alevler nedeniyle apartmanda 5 kişi dumandan etkilendi.
Yangın, gece saat 24.00 sıralarında Orhangazi’de Arapzade Mahallesi Mescit Sokak üzerindeki apartmanın birinci katında meydana geldi. Alınan bilgilere göre dairenin mutfak bölümünde başladığı belirlenen yangını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Evde yaşayan kadın ve 2 çocuğu yangını fark ederek son anda kendisini dışarı attı. Yangına çevredeki bir işyerinden gelen vatandaşlar yangın tüpü ile müdahale etti.
5 kişi dumandan etkilendi
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında dumandan etkilenen 5 kişi ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.