Konya’nın Bozkır ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve şekerleme satışı yapılan iş yerlerine denetimler arttırıldı.
Bayramda güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Denetim ekipleri, tatlı ve şekerleme satışı yapılan iş yerlerine denetimleri artırdı. Denetimlerde hijyen kuralları, ürünlerin son kullanım tarihleri ve kalite standartları tek tek incelendi. Yetkililer, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünlere ulaşması için denetimlerin aralıksız süreceğini belirtti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.