Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Ekim 2024 - 14:40 Yorum: 0

Bitlis’te ilk defa ’El terlemesi’ ameliyatı gerçekleştirildi

Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesinde ilk defa “El terlemesi” ameliyatı gerçekleştirildi.Bitlis’te aşırı el terlemesi şikâyeti ile Tatvan Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Polikliniğine başvuran 25 yaşındaki erkek hasta, kentte ilk kez y...

Bitlis’te ilk defa ’El terlemesi’ ameliyatı gerçekleştirildi

Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesinde ilk defa “El terlemesi” ameliyatı gerçekleştirildi.
Bitlis’te aşırı el terlemesi şikâyeti ile Tatvan Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Polikliniğine başvuran 25 yaşındaki erkek hasta, kentte ilk kez yapılan el terlemesi ameliyatı ile sağlığına kavuştu. Bitlis’te ilk kez Tatvan Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyat, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Sarıçoban tarafından başarıyla uygulandı. 25 yaşındaki erkek hastaya kapalı yöntemle gerçekleştirilen ameliyat başarıyla tamamlandı. Hasta, ameliyat sonrası bir gün serviste yattıktan sonra kontrollere gelmek üzere taburcu edildi.
Ameliyatı gerçekleştiren Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Sarıçoban, "El terlemesi ameliyatı, uygun hastalarda yüksek memnuniyet oranı ile sonuçlanmaktadır. Hastamız yaklaşık 1,5 ay polikliniğimize gelerek ilaçlı tedavi aldı. İlaçlı tedaviye yanıt alamayınca ameliyat kararı aldık. Bu tür hastalarımızı titizlikle değerlendirip bilgilendirdikten sonra bu ameliyatı güvenle uygulayabiliyoruz.Kapalı yöntemle yapılan bu tür ameliyatlar, minimal invaziv cerrahiler arasında yer almakta olup hem iyileşme süresi kısa hem de hasta memnuniyeti oldukça yüksektir. Tatvan Devlet Hastanesi olarak bölgemizde bu tür operasyonları başarıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ameliyat sonrası hastalarımız, hem sosyal hem de psikolojik açıdan büyük rahatlama yaşamaktadır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri