malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 22 Ekim 2024 - 13:55 Yorum: 0

Bitlis’te Ekim ayında kar yağışı

Bitlis’te sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı oluşuz etkiledi.Uzun yıllardan beridir kasım ayı sonunda başlayan kar yağışının Ekim ayı ortasında yağması hayretler içerisinde bıraktı. Kent merkezinde kar kalınlığı 5 santimet...

Bitlis’te Ekim ayında kar yağışı

Bitlis’te sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı oluşuz etkiledi.
Uzun yıllardan beridir kasım ayı sonunda başlayan kar yağışının Ekim ayı ortasında yağması hayretler içerisinde bıraktı. Kent merkezinde kar kalınlığı 5 santimetre olurken, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreye ulaştı.
Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının öğlenden sonra bölgeyi terk edeceğini, yerini de soğuk havaya bırakacağını açıkladı.
Mardin’den gelerek Bitlis’te üniversite okuyan Vela Ömer, “Mardin’den en son 2021 yılında kar yağmıştı. Sabah pencereden baktık. Biraz soğuk olacağı için korkmuştuk aslında ama kar güzelmiş. Arkadaşlarımla beraber fotoğraf çekmeye geldik” diye konuştu.
Vanlı üniversite öğrencisi Sedef Okan ise “Ben Vanlıyım alışık olduğum bir durum ama bu sefer erken yağdı. Ben hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Ya kasımda ya da aralık ayında kar yağıyordu. Normalde karı sevmiyorum ama manzarası çok hoşuma gidiyor. Benim için çok fark olmadı ama uzaktan gelen üniversite öğrencisi arkadaşlarım için farklı oldu” dedi.

Bitlis’te Ekim ayında kar yağışıBitlis’te Ekim ayında kar yağışı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri