İşitme Engelliler Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen atletizm yarışmalarında Bitlisli sporcu Yusuf Baydur iki kulvarda Türkiye birincisi oldu.
Antalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasına Bitlisli sporcular Yusuf Baydur ve Muhammed Emin Geylani de katıldı. Yarışmanın ilk gününde bin 500 metrede Yusuf Baydur birinci olurken, Muhammed Emin Geylani ise aynı yarışmada üçüncü oldu.
Yarışmanın 2. gününde ise Yusuf Baydur 3 bin metrede birinciliği elde ederken, Muhammed Emin Geylani ise 800 metrede üçüncülüğü aldı.
Antrenör Hıdır Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin hemen hemen her ilinden katılım olduğunu belirterek çekişmeli geçen yarışmada Türkiye birinciliği almanın gururunu yaşadıklarını belirtti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.