malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 13:37 Yorum: 0

Bilecik’te Kahramankazan şehitleri için yürüyüş düzenlendi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ’Cumhuriyetin 101. Yılı’ ve Kahramankazan’da şehit düşün 5 şehit için yürüyüş gerçekleştirildi.Pazaryeri İlçe Stadı’ndan başlayan yürüyüşe Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin,...

Bilecik’te Kahramankazan şehitleri için yürüyüş düzenlendi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ’Cumhuriyetin 101. Yılı’ ve Kahramankazan’da şehit düşün 5 şehit için yürüyüş gerçekleştirildi.
Pazaryeri İlçe Stadı’ndan başlayan yürüyüşe Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, Pazaryeri İlçe Emniyet Amiri Tahir Oğul kurum müdürler, askeri ve emniyet personeli, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı
"Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz"
Yürüyüş öncesinde bir konuşma yapan Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, "Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ (TUSAŞ) tesislerine dün gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz" dedi.
Yürüyüş, Pazaryeri Şehitliğinde sona ererken, burada İstiklal Marşı’nın okunması ve şehitler için okunan duanın ardından etkinlik sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri