BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında ağırladığı çocuklara Rektörlük koltuğunu devretti.Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı...
BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında ağırladığı çocuklara Rektörlük koltuğunu devretti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokulu Sevimli Yıldızlar Sınıfı öğrencilerinden Refia Eda Şık ile İnci Taneleri Sınıfı öğrencilerinden Mehmet Kağan Sançar’ı makamında ağırladı.
Ziyarette çocukların velileri, Anaokulu Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Yasemin Cengiz Demir, Sevimli Yıldızlar Sınıfı öğretmeni Emine Demirci ve İnci Taneleri Sınıfı öğretmeni Neslihan Kan yer aldı. Ziyarete ellerinde çiçeklerle gelen miniklere makam koltuğunu devreden Rektör Prof. Dr. Özölçer, onlarla bir süre sohbet etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, onların neşesiyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Bu anlamlı bayramın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Rektör Özölçer, dünyada eşi benzeri olmayan bu özel günün Türk milletinin çocuklara verdiği değerin en güzel göstergesi olduğunu belirtti. Geleceğin büyüklerini bugünden dinlemenin ve onlara değer vermenin önemine dikkat çeken Özölçer, çocukların yarının yöneticileri, bilim insanları ve sanatçıları olacağını vurgulayarak; onları ulusal bilinç, dayanışma ve yardımseverlik duygularıyla yetiştirmenin büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti. Ayrıca, hızla dijitalleşen bir dünyada çocukların kendi kültürel ve manevi değerleriyle bu sürece katılmasının da önemine değinen Rektör Prof. Dr. Özölçer, bu bilincin erken yaşta kazandırılması gerektiğini ve herkese bu konuda büyük görevler düştüğünü sözlerine ekleyerek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Erken farkındalık, empati temelli iletişim ve dijital mahremiyet bilincinin önemine dikkat çeken Dr. Jaferi, “Sessizlik onay değildir” diyerek hem ebeveynlerin hem de öğretmenlerin aktif rol alması gerektiğini belirtiyor. Ergenlik Dönemi Zorbalığın En Sık
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Şehrin Akıllı Çocukları’ projesi kapsamında maket ve resim sergisi düzenlendi.Türkiye genelinde 10 ilde yürütülen ‘Şehrin Akıllı Çocukları’ projesi kapsamında, Köyceğiz Atatürk İlkokulu 4. Sınıfları anlamlı maket ve resim ser
Aydın Lisesi’nde Coğrafya dersi öğrenciler için unutulmaz ve ilham verici bir öğrenme deneyimine dönüşürken, ADÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Arş. Gör. Alaattin Arıkan, sanal gerçeklik (VR) teknolojisini derse entegre ederek
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere gıda güvenliği ve hijyeni anlatıldı.Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Yerli Malı Haftası etkinligi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikl
Küçükçekmece Belediyesi’nce zabıta personeline yönelik iki gün boyunca ‘İletişim Eğitimi’ düzenlendi.Küçükçekmece Belediyesi, personelin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Belediye Çok Amaçlı Salonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "2025 yılının ilk 11 ayında, sadece polis bölgesinde, terör örgütlerine yönelik düzenlediğimiz operasyonlarda 2 bin 63 şahıs tutuklandı. 7 terör eylemi engellendi."
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı, etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaz örtüyle kaplanırken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yer alan ve Osmanlı mimarisinin en önemli eserleri arasında
E-defter uygulaması, hukuki olarak tutulması zorunlu olan defterin elektronik ortamda düzenlenmesini sağlar.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kadınlarla ilgili meseleyi LGBT kontekstinde tartışıyorsanız kadınlara haksızlık yapıyorsunuz"
Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak
03Malatya’da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
04Bakan Işıkhan: "’Özel hastanelere aktarılan pay artıyor’ ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır"
05Ordu’da ’dur’ ihtarına uymayan sürücü kovalama sonucu yakalandı
06Bozüyük’te otomobil, park halindeki tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
07Kocaeli’de silahlı saldırı: 1’i futbolcu 3 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük