Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 08 Ekim 2024 - 14:43 Yorum: 0

Beşiktaşlı taraftarlardan çevre temizliği

Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan Demirköprü Barajı Piknik Alanı’ndaki çöpler, Salihli Beşiktaşlılar Derneği ve Lise BJK Taraftarları tarafından toplandı.Salihli’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında...

Beşiktaşlı taraftarlardan çevre temizliği

Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan Demirköprü Barajı Piknik Alanı’ndaki çöpler, Salihli Beşiktaşlılar Derneği ve Lise BJK Taraftarları tarafından toplandı.
Salihli’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lise BJK ile birlikte Demirköprü Barajı Piknik Alanı bölgesindeki çöpleri toplayıp, çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdu. Beşiktaşlı taraftarların topladığı çöpler, Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Demirköprü Barajı Piknik Alanları Bölgesindeki çöpleri toplayıp, çevre temizliği yaptıklarını belirten Salihli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erkan Esen, “Bölgede çevre temizliği yapıp, doğamıza sahip çıktık. Şunu unutmamalıyız ki, doğa miras değil, gelecek nesillere devredilecek emanetimizdir." dedi.
’Çöplerimizi doğaya bırakmayalım’ çağrısında bulunan Esen, Salihli Beşiktaşlılar Derneği olarak sosyal projelere devam edeceklerini söyledi.
Genç Kartallara verdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür eden Esen, ayrıca çöp kamyonu gönderen Salihli Belediyesi Temizlik Müdürlüğüne teşekkür etti.

Beşiktaşlı taraftarlardan çevre temizliğiBeşiktaşlı taraftarlardan çevre temizliği
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri