Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:43 Beşiktaşlı taraftarlardan çevre temizliği14:41 VEDAŞ Şirket Müdürü Talay üniversite öğrencileriyle bir araya geldi14:40 Knidos Kupası, 2. kez denizin ustalarını buluşturuyor14:38 Antalya’da 200 milyon TL’lik tefeci operasyonu: 5 tutuklama14:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BTÜ’ye birincilik ödülü14:35 Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden kavşak çalışması14:34 TEKNOFEST’te ödül alan Milaslı gençlerden Saylak’a ziyaret14:34 Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık...14:33 DEM Parti Grup toplantısı14:31 Porsuk Çayı’nın kenarında düzenli spor yapan 69 yaşındaki adam, gençlere ta...14:29 Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davuto...14:28 Denizli Platformu DENİB öncülüğünde ilk çalıştayını gerçekleştirdi14:27 Fedakar öğretmenler köy köy dolaşarak öğrencilerinin okula devamını sağlıyo...14:26 Kent Park’ta sonbahar manzaraları mest etti14:25 Diyarbakır Havalimanı’nda 11 kilo 400 gram skunk ele geçirildi14:25 Polis olmak isteyen omurilik felçli Umut’a öyle bir sürpriz yaptılar ki14:23 Şanlıurfa’da son kullanma tarihi geçmiş binlerce gıda ürünü ele geçirildi14:23 Geleceğin elektrikçi ustalarına sektördeki yenilikler tanıtıldı14:22 Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, çiftçilerin yanında olduğu söyledi14:22 Yol çalışması nedeniyle Bağcılar - Kabataş Tramvay hattında yoğunluk yaşand...
Sahil Park
Kültür 08 Ekim 2024 - 08:54 Yorum: 0

Bayburt’ta ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenledi

Bayburt’ta, İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü ve Bayburt Valiliği organizasyonuyla ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenlendi. Panelde, akademisyenler tarafından bilgiler verilerek, sunumlar yap...

Bayburt’ta ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenledi

Bayburt’ta, İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü ve Bayburt Valiliği organizasyonuyla ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenlendi. Panelde, akademisyenler tarafından bilgiler verilerek, sunumlar yapıldı.
Bayburt Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde, ilk önce saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi izlendi. Sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Panelin açılış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya, kamu diplomasisinden bahsederek, "Kamu diplomasisi, devletlerin dış politika hedeflerini ve ulusal çıkarlarını dünya kamuoyuna tanıtmak amacıyla, sivil toplum, medya ve uluslararası kuruluşlarla doğrudan iletişim kurduğu bir diplomasi türüdür. Aynı zamanda devletlerin yumuşak güç olarak nitelendirilen stratejilerinin de önemli bir parçasıdır. İletişim Başkanlığı olarak, İsrail’in küresel toplumu aldatmaya ve vicdanları felç etmeye yönelik dezenformasyon faaliyetlerine karşı 7 Ekim’den bu yana yoğun bir mücadele vermekteyiz. Bu anlamlı panelin, Türkiye’nin Filistin davasına verdiği desteğin daha iyi anlaşılması ve bu mücadeledeki önemli rolünün daha net bir şekilde ortaya konması açısından önemli bir zemin sunacağına inanıyorum" dedi.
İslam coğrafyasında yaşanan zulmün son bulması temennisinde bulunan, Filistin’de, Gazze’de hayatını kaybedenlere ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ise, "İnşallah bu acı, bu gözyaşı, bu kan son bulur. Biz de diğer coğrafyalarda olduğu gibi İslam coğrafyasında gülen, anneleriyle, babalarıyla iyi bir hayat yaşayan çocuklar görürüz. İyi bir gelecek için çalışan toplum olmaya adım atarız. Rahmani rahime kavuşan tüm şehitlerimize de cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum" diyerek konuştu.
Konuşmalardan sonra panele geçildi. İki oturum halinde gerçekleşen panelin ilk oturumunda Doç. Dr. Serkan Gündoğdu moderatörlüğünde, Prof. Dr. Özden Zeynep Oktay, Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin ve Dr. Mehmet Rakipoğlu, ’Dünden Bugüne Filistin Meselesi’ başlıklı sunumlarını yaptılar. İkinci oturumda ise Doç. Dr. Savaş Keskin moderatörlüğünde, Doç. Dr. Sezai Öztop, Doç. Dr. İdil Tunçer Kılavuz ve Aslında Gazetesi Haber Müdürü Furkan Erten ’Bölgesel Krizden İnsanlık Krizine Diplomatik Misyon’ başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. Panelin sonunda, değerli bilgiler sunan panelistlere, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından panel son buldu.
Programa, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Aslan, İl Emniyet Müdürü Barış Erkol, İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bayburt’ta ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenlediBayburt’ta ’Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi’ konulu panel düzenledi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri