Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2024 - 09:37 Yorum: 0

Batman’da Filistin’e destek için öğrenciler gökyüzüne balon bıraktı

Batman’ın Gercüş ilçesinde Filistin’de yaşananlara farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen programda öğrenciler tarafından gökyüzüne Filistin bayrağının renklerini simgeleyen balonlar bırakıldı.Ziya Gökalp Ortaokulu bahçesinde düzen...

Batman’da Filistin’e destek için öğrenciler gökyüzüne balon bıraktı

Batman’ın Gercüş ilçesinde Filistin’de yaşananlara farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen programda öğrenciler tarafından gökyüzüne Filistin bayrağının renklerini simgeleyen balonlar bırakıldı.
Ziya Gökalp Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eren Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Öğrenciler şiirler, ilahiler, marşlar seslendirdi, oratoryo ve tiyatro gösterisinde bulundu, Filistinliler için dualar edildi. Daha sonra İsrail malları pankartlarla boykot edildi.
Programın sonunda Filistin bayrağının renkleri olan beyaz, kırmızı, siyah ve yeşil renklerde balonları gökyüzüne bırakıldı
Programa katılan öğrencilerden Arif Soyvural, "İsrail diyor ki Filistin’den sonra Türkiye gelecekmiş geldikleri gibi geri gidecekler" dedi.
Bazı öğrenciler ise program hakkında duygularını dile getirerek boykot ürünlerin alınmaması için uyarıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri