Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ekim 2024 - 12:11 Yorum: 0

Başkan Tombaş’tan 2 bin 500 üniversiteliye abonman desteği

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteği hizmetini başlattı. Desteğin eğitim yılı boyunca süreceğini vurgulayan Tombaş, “Toplamda 2 bin 492 öğrencimiz başvuru yaptı ve dün...

Başkan Tombaş’tan 2 bin 500 üniversiteliye abonman desteği

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteği hizmetini başlattı. Desteğin eğitim yılı boyunca süreceğini vurgulayan Tombaş, “Toplamda 2 bin 492 öğrencimiz başvuru yaptı ve dün itibariyle de ödemeler hesaplarına aktarıldı. Başvuru işlemlerini tamamlamayanlar için de süreyi 31 Ekim’e kadar uzattık” dedi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, eğitim desteklerine devam ediyor. Üniversiteyi yeni kazananlara 10 bin TL başarı ödülü, ilkokula başlayanlara kırtasiye seti hediyesi gibi destekleri hayata geçiren Başkan Tombaş, şimdi de Sultanbeyli’de ikamet eden üniversitelilere ‘Abonman Desteği’ hizmetini başlattıklarını duyurdu.

Ödemeler yapıldı
Her adımda öğrencilerimizi destekleyemeye özen gösterdiklerini belirten Tombaş, “Abonman Desteği hizmetimize toplamda 2 bin 492 öğrenci başvurdu. Hepsi onaylandı ve işleme alındı. Dün itibariyle de ödemeler hesaplarına aktarıldı. Hayırlı olsun” dedi.

Başvuru süresi 31 Ekim’e uzatıldı
Hizmetin eğitim yılı boyunca devam edeceğini vurgulayan Tombaş, “Abonman desteğimiz eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek. Ayrıca hala başvuru işlemlerini tamamlamayanlar için de süreyi uzattık” diyerek başvuru işlemlerinin 31 Ekim’e kadar internet üzerinden tamamlanabileceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri