malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Ekim 2024 - 10:27 Yorum: 0

Başkan Tatık, Tavas’ta nar hasadı yapan üreticileri yalnız bırakmadıı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçede nar hasadının başlamasıyla birlikte, Tavas Kaymakamı İsmail Demir ile birlikte nar hasadına katıldı.Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Seki Mahallesi’nde yörenin önemli geçim kaynaklarından ola...

Başkan Tatık, Tavas’ta nar hasadı yapan üreticileri yalnız bırakmadıı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçede nar hasadının başlamasıyla birlikte, Tavas Kaymakamı İsmail Demir ile birlikte nar hasadına katıldı.
Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Seki Mahallesi’nde yörenin önemli geçim kaynaklarından olan narın hasadı başladı. Tavas Kaymakamı İsmail Demir ve Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, yeni hasat sezonuna başlayan üreticileri ziyaret ederek, bereketli bir sezon geçirmeleri dileklerini iletti.

Üreticilerle birlikte nar hasadı yapan Başkan Tatık, nar üretiminin bölge ekonomisi için taşıdığı öneme vurgu yaparak, “Çiftçilerimizin emeklerine tanık olduk. Üreticilerimize bereketli bir hasat diliyoruz. Üreticilerimize destek olmaya ve Tavas’ımızın tarım potansiyelini daha da yukarlara taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri