malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 10:55 Yorum: 0

Başkan Kahveci, "Çiniciler Çarşısı’na hak ettiği değeri vereceğiz"

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, saha ziyaretleri kapsamında Eskişehir kara yolu üzerinde bulunan Çiniciler Çarşısı’nı ziyaret ederek kapsamlı incelemelerde bulundu.Başkan Kahveci, şehrin gastronomi kültürüne katkıda bulunmak ve...

Başkan Kahveci, 'Çiniciler Çarşısı’na hak ettiği değeri vereceğiz'

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, saha ziyaretleri kapsamında Eskişehir kara yolu üzerinde bulunan Çiniciler Çarşısı’nı ziyaret ederek kapsamlı incelemelerde bulundu.
Başkan Kahveci, şehrin gastronomi kültürüne katkıda bulunmak ve Kütahya’nın mutfağının bilinirliğini artırmak adına bu alanda yapılacak projelerle ilgili başkan yardımcıları, encümen üyeleri ve birim müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu.
Çiniciler Çarşısı’nda yapılacak çalışmaların detaylarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kahveci, bu alanın şehirdeki konumu itibarıyla büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, en verimli şekilde değerlendirileceğini ve hak ettiği değere kavuşacağını ifade etti.
İncelemeler sırasında bu alanda bulunan esnaf ve vatandaşlarla doğrudan görüşmeler sağlayan Belediye Başkanı Kahveci talep ve önerileri de değerlendirme fırsatı buldu.

Başkan Kahveci, Başkan Kahveci,
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri