Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:52 Japonya’da 4 gündür süren orman yangınları 1 eyalete daha sıçradı07:36 İş adamları ve Bursalılar sahurda buluştu07:15 Metro İstanbul: "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhan...07:12 Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Aile hekimlerimizin bu sürecin en önemli yapı taş...06:47 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Waltz, Husilere yönelik saldırı planlarının s...04:07 Bursa’da takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı04:05 Güney Kore’deki orman yangınlarında bilanço ağırlaşıyor: Ölü sayısı 16’ya,...02:07 AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen: "Sırbistan’ın geleceği AB’de"01:46 Muayenesiz araçta 2. kez alkollü ve ehliyetsiz yakalandı, "Az saygın olsun"...01:19 CHP Genel Başkanı Özel: "Saraçhane’de yarın toplanma olmayacak"01:11 Adana’da 2 arkadaş okey masasından öldürüldü01:07 Şanlıurfa’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı01:04 Basketbol Şampiyonlar Ligi: Pallacanestro Reggiana: 77 - Aliağa Petkimspor:...01:04 Uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti00:59 Bakan Fidan ve ABD’li mevkidaşı Rubio, savunma sanayii alanında işbirliğini...00:48 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Valilerimizi, emniyet müdürlerimizi tebrik ediy...00:27 Ödüllü Hatay robot yarışması başlıyor00:18 Siverek’te otomobil alevlere teslim oldu00:15 Siirt’te MHP iftar programı düzenledi00:14 Mardin’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 6 yaralı
Yerel 23 Mart 2025 - 14:27 Yorum: 0

Başkan Doğan: "Şehrimizin ve insanımızın her zaman yanındayız"

Samsun Büyükşehir Belediyesi, toprak kaymaları meydana gelen Derecik Mezarlığı ve çevresinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Şehrimizin, insanımızın her zaman yanında...

Başkan Doğan: 'Şehrimizin ve insanımızın her zaman yanındayız'

Samsun Büyükşehir Belediyesi, toprak kaymaları meydana gelen Derecik Mezarlığı ve çevresinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Şehrimizin, insanımızın her zaman yanında
Özellikle killi toprağın suya doygun hale gelmesi sonucu çeşitli zemin problemleri ve hareketliliklerin meydana geldiği mezarlık bölgesinde, bu durum kabarmalar ve kil tabakaları arasındaki hareketliliği tetikleyerek toprağın yüzeysel olarak kaymasına neden oluyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu olumsuz etkileri giderebilmek amacıyla harekete geçerek gerekli önleme projelerini hazırladı ve ihale sürecini tamamlayarak Derecik Mezarlığı bölgesindeki çalışmalarına başladı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzeysel hareketliliği engellemek ve zemin suyunun hızlı bir şekilde uzaklaştırılmasını sağlamak amacıyla kapsamlı bir drenaj projesi hazırlandı. Hazırlanan proje doğrultusunda Derecik Mezarlığı ve çevresindeki alanın daha güvenli hale gelmesi için drenaj sistemi inşa edilmeye başlandı. İki ana başlık altında gerçekleştirilecek proje kapsamında ilk olarak mezarlık alanına suyun girmesini engellemek amacıyla drenaj borulu kafa hendeği açılacak; daha sonra ise alan içindeki suyun uzaklaştırılabilmesi için drenaj kanal ağı oluşturulacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu drenaj imalatının 20 gün içinde tamamlanmasını planlamakta olup aynı zamanda bölgede meydana gelen mevcut hasarların onarılması için rehabilitasyon çalışmaları da gerçekleştirilecek.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Derecik Mezarlığı ve çevresinde vatandaşlarımızın yaşadığı bir mağduriyet durumu söz konusu idi. Bizler de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak hemen gerekli projeleri hazırlayarak ihale sürecini tamamladık ve çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız ile bölgedeki zemin stabilitesini artırmayı ve mezarlık alanının güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamayı hedefliyoruz. Şehrimizin, insanımızın her zaman yanında olarak bir sorunu daha çözüme kavuşturma gayretindeyiz" diye konuştu.

Başkan Doğan: Başkan Doğan:
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber