Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2024 - 12:32 Yorum: 0

Başkan Altay gençleri doğum günü hediyeleriyle sevindirecek

Genç dostu projelerle örnek çalışmalara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da çocukları ve gençleri sürpriz doğum günü hediyeleriyle sevindirecek.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyecil...

Başkan Altay gençleri doğum günü hediyeleriyle sevindirecek

Genç dostu projelerle örnek çalışmalara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da çocukları ve gençleri sürpriz doğum günü hediyeleriyle sevindirecek.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyeciliğin en önemli taraflarından birisinin de çocuklar ve gençler için hayata geçirdikleri projeler olduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli öncelikleri arasında genç dostu belediyecilik anlayışını her alanda sürdürmek olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu yıl da 7-18 yaş arasındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi doğum günlerinde mutlu edecek sürpriz hediyelerle sevindirmeyi amaçlıyoruz. Şehrimizin 31 ilçesinde genç arkadaşlarım hem yeni yaşlarını kutlayacak hem hediyemizle şehrimizi ve tarihimizi tanıyacak. Tüm yavrularımızın doğum gününü şimdiden tebrik ediyor; hepsine mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
“Doğum Günü Sürprizin Var” sloganıyla uygulanan projeye katılmak için “gencdostu.konya.bel.tr” adresinden kayıt olmak gerekiyor. 1 Ocak 2007 ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında doğan ve Konya sınırları içerisinde ikamet eden herkesin kayıt yapabildiği çalışmada kayıtların, hak kaybı yaşanmaması adına ebeveyn kontrolünde yapılması gerekiyor. Başvurular tamamlandıktan sonra hediye dağıtımı 2025 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Kayıtlar için son tarih ise 27 Ekim.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri