malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:26 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "4 şehit, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağır."18:26 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimlik bilgileri belirlenince örgüt de ortaya ç...18:24 UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray: 3 - Elfsborg: 0 (İlk yarı)18:21 Zonguldak’ta karaya oturan yük gemisi ekiplerin çalışmalarının ardından lim...18:19 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS Zirvesi’nde özellikle Orta Doğu’...18:18 UMKE 30. Bölge Tatbikatı Siirt’te yapıldı18:17 12. Türkiye Yemeklik Mantar Kongresi Bergama’da başladı18:17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Bakanı Vladimir Putin ile...18:15 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Jeopolitik özelliklerimizle hem doğuy...18:13 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...18:11 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i...18:06 TBMM Başkanvekili Adan: "Hiçbir terör örgütü ülkemizi yolundan döndüremez,...18:06 Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama18:06 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 şehidimiz, 14 yaralımız var”18:03 Hizbullah, Nasrallah’ın halefi Safiyuddin’in öldürüldüğünü doğruladı18:00 Mardin’de sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlere çarptı17:55 Adem Büyük yeniden Yeni Malatyaspor’da17:54 UMED’den terör saldırısına kınama: "Birlik olma ve kararlı mücadele zamanı"17:54 NATO’dan Türkiye’ye destek mesajı: “NATO, müttefikimiz Türkiye’nin yanındad...17:52 Jandarma kılığına girip dolandırdı, jandarma tarafından yakalandı
Türkiye 23 Ekim 2024 - 15:47 Yorum: 0

Başkan Alemdar müjdeyi verdi: 2 ilçeye spor salonu ve mahallelere futbol sahası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la yaptığı görüşme sonrası Sakarya için önemli müjdeler paylaşarak, “Bakanımızla görüşmemizin ardından 2025 yılında 2 ilçemize kapalı spor s...

Başkan Alemdar müjdeyi verdi: 2 ilçeye spor salonu ve mahallelere futbol sahası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la yaptığı görüşme sonrası Sakarya için önemli müjdeler paylaşarak, “Bakanımızla görüşmemizin ardından 2025 yılında 2 ilçemize kapalı spor salonu ve mahallelerimize futbol sahaları için müjdemizi aldık. Hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehre yatırım yapmak için Ankara’da kritik temaslar kuruyor. Ankara ziyaretlerinden güzel gelişmeleri, müjdeleri paylaşan Alemdar, son olarak şehre spor yatırımı konusunda sevindirici bir müjde verdi. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası bakanlarla görüşen Başkan Alemdar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la yaptığı görüşme sonrası sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Alemdar, 2025 yılında Sakarya’da 2 ilçeye spor salonu ve mahallelere futbol sahaları yapılacağını sözünü aldıklarını açıkladı.
Başkan Alemdar, sosyal medyadan yaptığı paydaşımda, "Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’la Sakarya’da yapılacak olan yatırımlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Bakanımızla yaptığımız görüşmenin ardından müjdeli haberi hemşerilerimizle paylaşmak isterim. 2025 yılında 2 ilçemize kapalı spor salonu ve çeşitli mahallelerimize futbol sahaları inşa edileceğinin müjdesini Bakanımızdan aldık. Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Sakarya’mıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri