Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:39 Altın Portakal’da prömiyeri yapılan “Mukadderat” dakikalarca alkışlandı22:34 Muş’ta Filistin’e destek gösterisi22:29 Bakan Blinken, Mısırlı mevkidaşı Abdellaty ile Orta Doğu’yu görüştü22:28 İstanbul’da soykırımın 1’inci yılında Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi22:23 Oğuz Murat Aci’nin ölümüyle sonuçlanan kazanın 112 kayıtları ortaya çıktı22:18 Kendilerini polis olarak tanıtıp 3 milyon TL vurgun yapan 8 kişi tutuklandı22:13 Samsun’da 6 kilo 700 gram esrar ele geçirildi22:07 Taksi sürücüsü kamelyada kendini astı22:07 NÖHÜ’de “Bir Asırlık Dostluk: Türk-Japon İlişkisi” paneli düzenlendi22:04 Mantar toplarken bulduğu taşların göktaşı olduğu ortaya çıktı21:51 Oltu’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi21:48 U20 Milli Takımı, Portekiz maçının hazırlıklarına Riva’da başladı21:47 Ağrı’da trafik kazası: 1 yaralı21:46 Kayıp gencin cansız bedeni Manavgat Irmağı’nda bulundu21:40 Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin davanın görülmesine devam edi...21:35 Adalet Bakanı Tunç: "İyi hal indirimi tartışmalı, toplumdan gelen eleştiril...21:31 Kastamonu’da 4 ilçeye daha doğalgaz verildi21:29 Ermenistan Cumhurbaşkanı Khachaturyan: “Azerbaycan’la barış anlaşmasının CO...21:25 Oyuna dalan 2 çocuk okul bahçesinde kilitli kaldı, itfaiye kurtardı21:15 Muş’ta otomobilin çarptığı motosiklet kamyonetin altına girdi: 2 yaralı
Sahil Park
Asayiş 07 Ekim 2024 - 19:47 Yorum: 0

Bandırma’ya 27 yeni polis aracı tahsis edildi

Balıkesir Valiliği, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet kalitesini artırmak amacıyla 27 yeni araç tahsis etti. Araçların teslimatı, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Törende konuşan Bandırma Kay...

Bandırma’ya 27 yeni polis aracı tahsis edildi

Balıkesir Valiliği, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet kalitesini artırmak amacıyla 27 yeni araç tahsis etti. Araçların teslimatı, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Törende konuşan Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, yeni araçların hem önleyici hem de adli hizmetlerde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Aksakal, "Devletimizin ana görev ve sorumluluklarından biri vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaktır. Bu araçlarla emniyet görevleri daha etkin bir şekilde yerine getirilecektir. Bandırma Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği’nin desteğiyle araçlarımız büyük ölçüde yenilendi. Emniyet personelimizin görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Vatandaşlarımızın da ilçemizin güvenliği konusunda bize destek vereceklerine inanıyorum. Bandırma bizim için çok önemli; tüm gayretimiz, insanların can ve mal güvenliğini sağlamaktır" dedi.
27 araçtan 18’i İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 9’u ise Bandırma Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne verildi. Geçtiğimiz hafta Balıkesir Valiliği tarafından toplam 204 yeni hizmet aracının teslim edildiği hatırlatıldı. Törene Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü ve Bandırma Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı da katıldı. Teslimatın ardından yeni araçlar Bandırma’da kısa bir tanıtım turu gerçekleştirdi.

Bandırma’ya 27 yeni polis aracı tahsis edildiBandırma’ya 27 yeni polis aracı tahsis edildi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri