malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2024 - 13:00 Yorum: 0

Balıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) Burhaniyeli öğrencileri ağırladı. Bitkilerin dünyasını ziyaret eden öğrenciler, BAÇEM’de bulunan Itır, tıbbi nane, lavanta, ekinezya, ölmez çiçek, limon otu gibi ürünlerle tanışm...

Balıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) Burhaniyeli öğrencileri ağırladı. Bitkilerin dünyasını ziyaret eden öğrenciler, BAÇEM’de bulunan Itır, tıbbi nane, lavanta, ekinezya, ölmez çiçek, limon otu gibi ürünlerle tanışma fırsatı buldu. Öğrenciler daha sonra tıbbi nane fidesi dikerek ekim heyecanını deneyimledi.
Burhaniye Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencileri BAÇEM’i ziyaret ederek fide dikimi gerçekleştirdi. 5.sınıfta okuyan öğrencilerden oluşan toplamda 70 kişi ıtır, tıbbi nane, lavanta, ekinezya, ölmez çiçek, limon otu gibi birçok bitkiyle tanıştı. İlk olarak BAÇEM’in tanıtımının yapıldığı gezide daha sonra öğrencilere bitkilerin tanıtımı yapıldı. Bitkileri koklayarak hafızalarında yer eden öğrenciler, bitkilerin kullanım alanları ve özelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.
BAÇEM’de bitkilerin kalbine yolculuk yapan minikler aynı zamanda tıbbi nane fidesi dikmenin de heyecanını yaşadı. Öğrencilerle birlikte fideleri toprakla buluşturan yetkililer çocukların doğayla ve bitkilerle iç içe büyümesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. BAÇEM’e gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret için yetkililer, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Balıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştıBalıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri