Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2024 - 12:06 Yorum: 0

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen istihbari çalışmalar sonucu Edremit, Marmara ve Susurluk ilçelerinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. 10-11 Ekim 2024 tarihlerinde üç ayrı adrese y...

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen istihbari çalışmalar sonucu Edremit, Marmara ve Susurluk ilçelerinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. 10-11 Ekim 2024 tarihlerinde üç ayrı adrese yapılan baskınlarda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere ait çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
Operasyon sırasında Bin 350 gram toz esrar, 110 gram kenevir tohumu, 30 gram kubar esrar, 4 gram metamfetamin, 1 kök kenevir bitkisi, 1 adet esrar öğütme aparatı, uyuşturucu kullanma aparatı ve çeşitli tarım ekipmanlarına el konuldu. Ayrıca, 1 tabanca şarjörü ve 86 adet tabanca fişeği de bulundu.
Operasyonda, uyuşturucu üretimi ve ticareti suçuna karıştığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Haklarında adli işlem başlatılan şüphelilerle ilgili soruşturma dBD)evam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri