Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:44 Burak Gören: "Aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum"00:43 Manisa’da geri dönüşüm tesisinde yangın00:36 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Galatasaray: 81 - Aliağa Petkimspor:...00:31 Akaryakıt istasyonunda heyelan: 2’si çocuk 3 kişi enkaz altında00:22 Malatya’da park halindeki araçta çıkan yangın söndürüldü23:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş Kırgızistan’da23:41 Samsun’da heyelan: Akaryakıt istasyonunda arama-kurtarma çalışması başlatıl...23:34 Macron: "Fransa’da ırkçılığın ve din temelli nefretin asla yeri olmayacak"23:30 Park halindeki tıra arkadan çarpan motosikletin sürücüsü öldü23:15 Terme’de futbol müsabakası kavgayla sonlandı23:15 Başkan Eyüp Kahveci, Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı23:14 Irak’ın eski Meclis Başkanı Halbusi görevini kötüye kullanma ve sahtecilik...23:10 Anne-babasını odaya kilitledi, ekiplere ecel terleri döktürdü23:10 Karabük’e bağlı 278’inci köyü Cemal Ovası’nın kuruluş etkinliği düzenlendi23:04 Nurettin Açıkalın: "Bitti gözüyle bakıp rehavete kapılmak istemiyoruz"23:02 Çorum İl Eğitim Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi’nden eğitimde iş birliği22:58 Arda Turan: "Takım halinde sahaya konsantre olmakta zorlanıyoruz"22:51 Fatih Kulaksız: "Bizim adımıza kötü bir akşam oldu"22:50 Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e yeni kreş müjdesi22:48 Sergej Jakirovic: "Bu galibiyet çok önemli ve bizi çok mutlu etti"
Türkiye 13 Nisan 2025 - 18:29 Yorum: 0

Bakan Yerlikaya: "An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.Amasya’nın Taşova ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem...

Bakan Yerlikaya: 'An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.
Amasya’nın Taşova ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Amasya Taşova’da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Samsun, Tokat, Çorum ve Sivas’tan da hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber