Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ekim 2024 - 18:41 Yorum: 0

Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü sahilinde bulunan cansız bedeninin, bahçıvan arkadaşını ziyarete giden şahıs tarafından bulunduğu ortaya çıktı.Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sı...

Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü sahilinde bulunan cansız bedeninin, bahçıvan arkadaşını ziyarete giden şahıs tarafından bulunduğu ortaya çıktı.
Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş (21), üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a gelip 25 Eylül günü yurda yerleşmişti. 27 Eylül günü ise kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin’in kaybolmasından 18 gün sonra acı haber geldi. Aramaların 13’üncü gününde Van Gölü kıyısında başörtüsü bulunan Kabaiş’in cansız bedeninin ise bugün Mallakasım Mahallesi’ndeki bahçıvan arkadaşını ziyarete giden Mehmet Emin Ankay tarafından bulunduğu ortaya çıktı.
Saat 14.10 sıralarında bahçıvan arkadaşının bahçeyi sularken kendisinin de Van Gölü sahilinde bir karartı gördüğünü dile getiren Ankay, ne olduğunu merak ederek yaklaşınca ceset olduğunu fark ederek jandarmaya haber verdiğini söyledi. Ankay, jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin kayıp Rojin’e ait olduğunun belirlendiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri