malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Ekim 2024 - 14:25 Yorum: 0

Bafa Gölü ve Herakleia Antik kenti için koruma toplantısı düzenlendi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kapıkırı Mahallesi’nde, Bafa Gölü ve Herakleia Antik Kenti’nin korunması ve sürdürülebilir kullanımı amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.Toplantıda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü...

Bafa Gölü ve Herakleia Antik kenti için koruma toplantısı düzenlendi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kapıkırı Mahallesi’nde, Bafa Gölü ve Herakleia Antik Kenti’nin korunması ve sürdürülebilir kullanımı amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Fatih Oğuz, Bafa Gölü ve çevresinde biyolojik çeşitliliğin korunması ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Bölgenin doğal yapısının korunması ve turizm ile yerel kalkınmanın dengeli bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılan faaliyetler masaya yatırıldı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve beraberindeki heyet, toplantı sonrasında Herakleia Antik Kenti ve Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunarak bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde değerlendirdi. Toplantıda ayrıca bölge halkı ve yerel yönetimlerle iş birliğinin artırılmasına yönelik adımlar atılması kararlaştırıldı.

Toplantıya Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Çolak, Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar, İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, ilgili kurum müdürleri ve bölge halkı katıldı.

Bafa Gölü ve Herakleia Antik kenti için koruma toplantısı düzenlendiBafa Gölü ve Herakleia Antik kenti için koruma toplantısı düzenlendi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri