Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 10 Ekim 2024 - 12:15 Yorum: 0

Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde brusella hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, 2024 yılı itibarıyla Aydın genelinde 3 aylıktan büyük yaklaşık 70 bin dişi buzağının brusella hastalığına karşı aşılandığı ve aşılama çalışma...

Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde brusella hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, 2024 yılı itibarıyla Aydın genelinde 3 aylıktan büyük yaklaşık 70 bin dişi buzağının brusella hastalığına karşı aşılandığı ve aşılama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çavdar Mahallesi’nde, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Hamit Eray Yeşilçayır ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ahmet Gezman’ın katılımıyla brusella hastalığı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, hastalığın bulaşma yolları, belirtileri ve ekonomik zararları ile hastalıktan korunma yöntemleri üzerine detaylı bilgiler verilirken, konjuktival aşılamanın önemi vurgulandı. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri 2024 yılı itibarıyla Aydın genelinde 3 aylıktan büyük yaklaşık 70 bin dişi buzağının brusella hastalığına karşı aşılandığını ve aşılama çalışmalarının yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri