Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 11 Ekim 2024 - 10:59 Yorum: 0

Aydın’da 11 suçtan aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı

Aydın’ın Söke ilçesinde 11 suçtan aranan, 24 suç kaydı bulunan ve 20 yıl hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından ara...

Aydın’da 11 suçtan aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı

Aydın’ın Söke ilçesinde 11 suçtan aranan, 24 suç kaydı bulunan ve 20 yıl hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından aranan bir şahsın yakalanması amacıyla operasyon gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre ekipler, 11 suçtan aranan H.K. isimli şüphelinin Sazlı Mahallesi’ndeki bir ikamette saklandığını tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipler, belirlenen adrese baskın düzenledi. Yapılan çalışma sonucunda suç örgütüne yarar sağlamak maksadıyla birden fazla kişiyle yağma, uyuşturucu, 4 farklı dosyadan suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, 4 farklı dosyadan ruhsatsız silah bulundurulması, yalan tanıklık, kasten yaralama suçu olmak üzere 11 suçtan aranan, 24 suç kaydı bulunan ve 20 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü H.K., saklandığı ikamette operasyon ile yakalandı. Gözaltına alınan H.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri