Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 10:37 Yorum: 0

Avcılar’da operasyonda yakalanan 2 şahıs tutuklandı

İstanbul Avcılar’da 2 gün önce bir eve düzenlenen özel harekat destekli polis operasyonunun detayları ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişinin kasten yaralama ve narkotik suçlarının yanı sıra kesinleşmiş hapis cezalarının da old...

Avcılar’da operasyonda yakalanan 2 şahıs tutuklandı

İstanbul Avcılar’da 2 gün önce bir eve düzenlenen özel harekat destekli polis operasyonunun detayları ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişinin kasten yaralama ve narkotik suçlarının yanı sıra kesinleşmiş hapis cezalarının da olduğu öğrenildi. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, 8 Ekim Salı Günü Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi’nde yaşanmıştı. Polis ekipleri Bahçelievler ilçesinde işlediği suçtan araması bulunan B.E. ve S.A. isimli iki şahısın Denizköşkler Mahallesi’nde bir adreste saklandığına ilişkin bilgi alması üzerine özel harekat destekli bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yağma, hırsızlık, narkotik madde suçlarından oluşan 39 kaydı bulunan ve kasten yaralama suçundan 16 yıl 25 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.E. ile benzer suçlardan 59 suç kaydı olan ve hakkında 18 yıl 25 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. Şahıslar operasyonun ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri