Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 10:16 Yorum: 0

Avcılar’da bir evin bodrum katında law silahı bulundu

İstanbul Avcılar’da bir evin bodrum katında iki adet law silahı bulundu. Silahlar vatandaşlar tarafından bir iş yerine getirilirken, polis ekipleri konu ile ilgili çalışma yaptı.Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Avcılar Denizköşkle...

Avcılar’da bir evin bodrum katında law silahı bulundu

İstanbul Avcılar’da bir evin bodrum katında iki adet law silahı bulundu. Silahlar vatandaşlar tarafından bir iş yerine getirilirken, polis ekipleri konu ile ilgili çalışma yaptı.
Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi Hasan Çelebi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir binanın bodrum katında temizlik yapılırken bir çuval içerisinde iki adet law silahı bulundu. Çuval, Denizköşkler Caddesi üzerindeki bir iş yerine getirilirken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler caddeyi güvenlik şeridi çekerek kapatırken olay yeri inceleme ekipleri iş yerine gelerek çalışma yaptı. Konu ile ilgili bir kişi ise gözaltına alındı.

Avcılar’da bir evin bodrum katında law silahı bulunduAvcılar’da bir evin bodrum katında law silahı bulundu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri