Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:16 Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde Bilgehan Güney güven tazel...14:16 İngiltere, Suriye Savunma ve İçişleri Bakanlıkları da dahil 12 kuruma yaptı...14:15 Ankara’da ters yönden ilerleyen sürücü kameraya yansıdı14:15 Milli Mücadele Müzesi’ne 23 Nisan’da yoğun ilgi: Tarihe tanıklık ettiler14:14 Başkan Sami Er, MAGİNDER Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya ge...14:14 "Mahallemde Bayram Var" şenliği Niğde’de bayram coşkusunu mahallelere taşıd...14:13 Menteşe Belediye Tiyatrosu uluslararası festivalde sahne aldı14:13 Tavşanlı’da trafik kazası 1 yaralı14:12 Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında Orta Doğu istişareleri düzenlenecek14:12 Dışişleri Bakanı Fidan, Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi14:10 Kepez’de kitap dolu günler 25 Nisan’da başlıyor14:09 Bursa Fuar Merkezi’nde yeni dönem başladı14:08 ‘Sanat Tarihçi Ne İş Yapar?’ Erasmus Projesi’nin Muğla ayağı MSKÜ’de Yapıld...14:08 Gençlere "Ebru ve El Sanatları Kursu" düzenlendi14:06 Malatya Ticaret Borsası gurbetçileri ağırladı14:06 Kaynak makinesinden çıkan kıvılcım odunluğu yaktı14:01 Çanakkale Kara Savaşları’nın 110. yıl dönümü etkinlikleri Şehitler Abidesi’...14:00 Yerli erken uyarı sistemi İstanbul depremini 9 saniye önce bildi13:57 Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca Kısa Mola Merkezi ve Gündüz Bakımevi açı...13:57 Geleceğin eczacıları kendi pastillerini üretti
Spor 13 Nisan 2025 - 13:42 Yorum: 0

Atletizm Yürüyüş Milli Takımı, Balkan Şampiyonası’nda ikinci oldu

Yunanistan’da dün gerçekleştirilen Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda milli atletler 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.Balkan Yürüyüş Şampiyonası, dün Yunanistan’da gerçekleştirildi. Büyükler, U20 ve...

Atletizm Yürüyüş Milli Takımı, Balkan Şampiyonası’nda ikinci oldu

Yunanistan’da dün gerçekleştirilen Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda milli atletler 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.
Balkan Yürüyüş Şampiyonası, dün Yunanistan’da gerçekleştirildi. Büyükler, U20 ve U18 kategorilerinde yapılan organizasyona Türkiye, Ukrayna, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan katıldı. Balkan Atletizm Birliği tarafından Yunanistan’ın Astros kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye’yi 18 sporcu temsil etti. Hayrettin Yılmaz ve Meryem Bekmez, Balkan şampiyonu olurken, Kader Güvenç ve Azadullah Begçe gümüş madalya kazandılar. Mikail Dere, Kader Dost, İpek Özkavlak, Şerife Berra Güven ve Muhammed Emir Işık ise bronz madalya kazandı.

Ahmet Karadağ: "2028 olimpiyatlarında maksimum sayıda yürüyüşçümüzle ülkemizi temsil etmek istiyoruz"
Türkiye Atletizm Federasyonu başkanı (TAF) Dr. Ahmet Karadağ, ’’Balkan şampiyonasında tecrübeli sporcularımızın yanı sıra, genç sporcularımızla katıldık. Dereceye giren ve yarışan tüm sporcularımızı kutluyorum. 2028 Olimpiyatlarında yürüyüş 20 kilometre yerine, 21 kilometre olacak. Yani yarı maraton mesafesinde yapılacak. Spor bakanlığımız, Spor genel müdürlüğümüz, kulüplerimiz ve biz federasyon olarak sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Hedefimiz 2028 olimpiyatlarında da tüm kotaları alarak, maksimum sayıda yürüyüşçümüzle ülkemizi temsil etmek olacak. Sporcularımız daha önce bunu başardılar yine başaracaklar" diye konuştu.
Öte yandan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında Milli takım kafile başkanlığını yapan (TAF) yönetim kurulu üyesi Özgür Ulupınar, mücadele eden tüm sporculara teşekkür ederek gelecekte yapılacak olan yarışmalarda başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber