Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:12 Öğretmenler ve velilerden mahalle halkına "askıda ekmek" kampanyası09:09 Erzincan’da taksi ücretlerine zam09:08 Türkiye’de ilk kez Trabzon’da yapıldı: Jersey sperması ile hayvancılık canl...09:07 O anlar dron kamerasında: 22 yıl hapis cezasıyla aranan firari böyle yakala...09:06 Bursa’da sahte akaryakıt fişi düzenleyerek vergi kaçıran 12 kişi yakalandı09:05 Rize’de takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı07:56 Sanatçı Aydilge, Yaren Leylek ve Adem amcayı ziyaret etti07:45 Buzdolabına sakladığı 62 bin 770 euro gümrükte yakalandı07:30 İpsala’da sivrisineklerle ’dronlu’ mücadele06:02 İsrail hükümetinden Şin-Bet Başkanı Ronen Bar’ın görevden alınmasına onay05:56 Sakarya’da evin çatısı alev topuna döndü, mahalleli sokağa döküldü05:05 Samsun’da eğitime kar engeli04:44 Kuzey Kore’den ABD ve Güney Kore’ye "tatbikat" uyarısı: "En yıkıcı ve ölümc...04:42 AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen, ABD’ye yönelik misilleme tedbirlerinin...02:55 Saraçhane’deki gösteriler sırasında emniyet güçlerine meşale ve demir çubuk...02:52 Trafiği tehlikeye atan motosikletli yakalandı02:47 Trump, eğitim bakanlığının kapatılmasını öngören başkanlık kararnamesi imza...02:41 Jandarmadan firari hükümlülere operasyon: 3 şahıs cezaevine gönderildi02:41 Jandarma 12 kamerayla iz sürdü: Traktör hırsızları yakalandı02:37 Kırıkkale Valisi Makas: "Ramazan, birlik ve beraberliğimizi pekiştirsin"
Siyaset 18 Mart 2025 - 15:50 Yorum: 0

Atakum’a yeni zabıta noktası

Samsun’un Atakum Belediyesi, İstiklal Mahallesi’nde yeni zabıta noktası hizmete açtı.Atakum Belediyesi’nde vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Atakum Belediye Başkanı Serhat Tü...

Atakum’a yeni zabıta noktası

Samsun’un Atakum Belediyesi, İstiklal Mahallesi’nde yeni zabıta noktası hizmete açtı.
Atakum Belediyesi’nde vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in başlattığı çalışmalarla İstiklal Mahallesi’nde yeni zabıta noktası açıldı. Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Saha Amirliği’nde çok sayıda zabıta personeli görev yapacak. Belediye ekipleri Atakum genelinde eş zamanlı denetimler gerçekleştirirken vatandaşların şikayetlerine en kısa sürede cevap verecek.
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, yeni zabıta noktası hakkında yaptığı açıklamada, "Yeni hizmet noktası ile mahalle sakinlerimiz, zabıta hizmetlerine daha hızlı ve kolay ulaşacak. Güvenli ve düzenli kent için daha etkin bir denetim sağlanacak. Atakum Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin huzur, güvenliği ve yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber