Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Nisan 2025 - 09:17 Yorum: 0

Artvin’de tamir için getirilen cep telefonu bomba gibi patladı

Artvin’in Borçka ilçesinde bir telefon tamircisine bırakılan cep telefonu bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, Borçka ilçesinde faaliyet gösteren bir cep telefonu tamircisinde meydana...

Artvin’de tamir için getirilen cep telefonu bomba gibi patladı

Artvin’in Borçka ilçesinde bir telefon tamircisine bırakılan cep telefonu bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Borçka ilçesinde faaliyet gösteren bir cep telefonu tamircisinde meydana geldi. Arızalı olduğu gerekçesiyle müşterisi tarafından getirilen cep telefonunu tamir etmek üzere çalışma masasına bırakan işletme sahibi Sinan Arslan, telefon aniden patlamasıyla neye uğradığına şaşırdı. Arslan ve çalışanlar, ilk şoku atlattıktan sonra yanan telefonu kendi imkânlarıyla söndürmeyi başardı.
Patlama sonrası açıklama yapan işletme sahibi Sinan Arslan, "Telefonu tamir için getirdiler. Şarja taktık, birazdan açıp bakacaktım. Bir anda patlama oldu. Söndürmeyi başardık ama çok korktuk. Sonradan incelediğimizde bataryanın orijinal olmadığını fark ettik. Bu tür bataryalar ciddi tehlikeye yol açabiliyor" dedi.
Arslan, bu tür olayların sık yaşandığını belirterek vatandaşlara "Piyasada çok sayıda orijinal olmayan, batarya var. Bunlar hem ısınmaya hem de patlamaya yol açabiliyor. Özellikle gece boyunca şarjda bırakmak çok riskli. Her zaman orijinal parça kullanılmalı" uyarısında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber