malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2024 - 15:18 Yorum: 0

Aras EDAŞ ile Kars ışıl ışıl

Aras Elektrik’in sorumluluk alanlarından biri olan Kars’ta aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile şehrin hem mevcut altyapısı güçlendiriliyor hem de halkın yaşam kalitesi yükseltiliyor.“Aydınlık Bir Ka...

Aras EDAŞ ile Kars ışıl ışıl

Aras Elektrik’in sorumluluk alanlarından biri olan Kars’ta aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile şehrin hem mevcut altyapısı güçlendiriliyor hem de halkın yaşam kalitesi yükseltiliyor.
“Aydınlık Bir Kars”
Modern şehir yaşamında aydınlatmanın önemine vurgu yapan Kars İl Koordinatörü Zafer Demir: “Yürüttüğümüz aydınlatma çalışmalarıyla birlikte sistemlerimizin kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Şehrimizi aydınlattığımız 41 bin 27 adet sokak lambamızla ilimizin aydınlatma altyapısını modernize ettik. Düzenli olarak yaptığımız bakım ve onarımlar sayesinde de arızaların hızlı bir şekilde giderilmesini sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Periyodik kontroller yapıyoruz
Demir: “Aydınlatma çalışmalarımızda periyodik kontrollerimizi mutlaka yapıyoruz. Yaptığımız bu kontrollerde ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni aydınlatma tesisleri inşa ediyor, mevcut aydınlatma şebekelerinin ise bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla merkez ve ilçelerin sorunsuz bir şekilde aydınlanması için yoğun çaba gösteriyoruz” dedi.
Kars’ta önemli güzergahların aydınlatma kalitesini yukarı taşıdıklarını, modern şehir inşası için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Demir, bu sayede şehrin daha güvenli olduğuna değindi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kentteki şebeke altyapısını güçlendirmek ve müşterilerin yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi.
Kars İl Koordinatörü Zafer Demir, Aydınlatma yatırımına yönelik ise; “Faaliyet gösterdiğimiz Kars’ta değer katacak önemli çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapsamda aydınlatmasını tamamladığımız yerler aydınlık ve modern bir görünüme kavuştu. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilimizdeki aydınlatma şebekesi altyapısına yönelik yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu sayede, müşterilerimize her köşesi daha aydınlık, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir Kars sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri