malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ekim 2024 - 14:55 Yorum: 0

Aracını kalabalığın üzerine süren şahıs tutuklandı

Mersin’de iki grup arasında çıkan tartışma sırasında aracını kalabalığın arasına süren sürücü ile kavga sırasında silah kullandığı tespit edilen şüpheli tutuklandı.Merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta meydana g...

Aracını kalabalığın üzerine süren şahıs tutuklandı

Mersin’de iki grup arasında çıkan tartışma sırasında aracını kalabalığın arasına süren sürücü ile kavga sırasında silah kullandığı tespit edilen şüpheli tutuklandı.
Merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta meydana gelen olayda, laf atma meselesi yüzünden iki grup arasında kavga çıkmış, kavga sırasında bir şahıs aracını kalabalığın üzerine sürerken, bir kişi de tabanca ile ateş ederek taraflardan birini ayağından yaralamıştı.
Görüntüleri sosyal medyada da yayınlanan ve büyük tepki çeken olayın ardından çalışma başlatan polis, araç sürücüsü Serhat A. ile silahı kullanan Mehmet Ö.’yü gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri