Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 07 Ekim 2024 - 17:14 Yorum: 0

Antrenör Bülent Başer en iyiler arasında gösterildi

Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer, Almanya’da en iyiler arasında gösterilerek, ödüle layık görüldü.Geçtiğimiz günlerde Almanya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen törenle en başarılı antrenörlere ödülleri da...

Antrenör Bülent Başer en iyiler arasında gösterildi

Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer, Almanya’da en iyiler arasında gösterilerek, ödüle layık görüldü.
Geçtiğimiz günlerde Almanya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen törenle en başarılı antrenörlere ödülleri dağıtıldı. Bu ödüle Türk antrenör Bülent Başer de layık görülürken, yine dünyanın en iyi antrenörlerinden Uli Wagner de ödül alanlar arasında yer aldı. Törende bir konuşma yapan Almanya Boks Federasyonu Başkanı Thomas Pütz, "Sizler ringlerin gizli kahramanlarısınız. Siz olmazsanız şampiyonlar olmaz bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

"Ülkemi temsil ettiğim için gururluyum"
Bugüne kadar dünya çapında yüzlerce şampiyon yetiştiren antrenör Bülent Başer, dünya boks arenasında Türkiye’yi başarıyla temsil ettiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugüne kadar dünya şampiyonları başta olmak üzere onlarca Avrupa şampiyonu, kıtalararası şampiyonu ve çok sayıda şampiyon yetiştirdim. Bugün aldığım ödül bu emeklerimin tasdik belgesi niteliği taşıyor. Önümüzdeki seçimlerde ülkemizde yapılacak olan Boks Federasyonu seçimlerinde başkanlığa adaylığımı koyarak ülkemize hizmet etmek istemiştim fakat olmadı. Çünkü şu an boksörlerim dünya ringlerinde büyük mücadelelere girecekler ve ben bir süre daha onların yanında olmam gerekiyor. Ülkemizdeki bu önemli seçimlerde aday olanlara başarılar diliyorum. Bundan sonraki seçimde adaylığımı koyarak dünya çapında edindiğim birikimleri ülkeme getirerek gençleri yetiştirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri