Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Ekim 2024 - 12:15 Yorum: 0

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden antika tutkunlarına özel festival

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden antika tutkunlarına özel festival

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra dolu dolu etkinlikler ve konserler yer alacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antikacılar ve Nostalji Festivali ile geçmişin büyüsünü günümüze taşıyacak. Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği ile birlikte düzenlenecek festival 17 Ekim Perşembe günü Karaalioğlu Parkı’nda açılıyor. Festivalde birbirinden değerli antika ürünler sergilenecek. Festivali ziyaret edenler antika eşyalar arasında nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Sahne etkinlikleri ve konserler
Antalya Büyükşehir Belediyesi, festivali ziyaret edecekler için dolu dolu etkinliklerin yer alacağı bir program hazırladı. 17 Ekim Perşembe günü saat 15.00’te ziyarete açılacak festivalde Ediz Çam DJ performansıyla ziyaretçileri ile buluşacak. 20.00’de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası birbirinden güzel şarkıları ziyaretçiler için çalacak. 18 Ekim Cuma günü ise Ediz Çam DJ Performans, Burçin Karakurt ve Orkestrası sahne alacak. 19 Ekim Cumartesi günü Ediz Çam’ın DJ performansı, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Konseri festival alanını renklendirecek. Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar günü Ediz Çam DJ performansı ile alana gelen ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. FHC Dans Okulu Gösterisi, Türkü Dostları Konseri ile festival sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri