malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Ekim 2024 - 18:59 Yorum: 0

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde minikler, ilk mezuniyet sevinci yaşadı

Kuşadası Belediyesi tarafından kente kazandırılan Anne Baba Çocuk Merkezi’nde düzenlenen okul öncesi eğitimlere katılan minikler ilk mezuniyet sevincini yaşadı. Anne Baba Çocuk Merkezi’nde düzenlenen 19’uncu dönem okul öncesi eğitimine katı...

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde minikler, ilk mezuniyet sevinci yaşadı

Kuşadası Belediyesi tarafından kente kazandırılan Anne Baba Çocuk Merkezi’nde düzenlenen okul öncesi eğitimlere katılan minikler ilk mezuniyet sevincini yaşadı. Anne Baba Çocuk Merkezi’nde düzenlenen 19’uncu dönem okul öncesi eğitimine katılan çocuklar, düzenlenen sembolik mezuniyet töreni öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da yaşadı.

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde gerçekleşen bir aylık okul öncesi eğitimi tamamlayan minikler için düzenlenen törene Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsnü Yalçın ile çocuklar ve aileleri katıldı. Kep takıp cübbe giyen minik öğrenciler, katılım sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Törenin ardından düzenlenen 29 Ekim temalı etkinliğe katılan çocuklar, üzerinde Atatürk resmi bulunan çeşitli el işleri yaptılar. Anne Baba Çocuk Merkezinin düzenlediği eğitim ve etkinliklerden çok memnun olduklarını belirten ebeveynler, Kuşadası Belediyesi’ne ve Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde minikler, ilk mezuniyet sevinci yaşadıAnne Baba Çocuk Merkezi’nde minikler, ilk mezuniyet sevinci yaşadı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri