Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ekim 2024 - 19:18 Yorum: 0

Ankara’da dolmuşta 17 yaşındaki kızı taciz eden şüpheli yakalandı

Ankara’da dolmuşta 17 yaşındaki kızı tacizde bulunan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 15 Ekim’de sosyal medyada paylaşılan "Elvankent - Emirler dolmuşunda 17 yaşındaki kıza cinsel saldırı" videosu ile...

Ankara’da dolmuşta 17 yaşındaki kızı taciz eden şüpheli yakalandı

Ankara’da dolmuşta 17 yaşındaki kızı tacizde bulunan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 15 Ekim’de sosyal medyada paylaşılan "Elvankent - Emirler dolmuşunda 17 yaşındaki kıza cinsel saldırı" videosu ile ilgili olarak harekete geçen emniyet ekipleri, mağdur P.G isimli genç kıza ulaşarak kızın ifadesini aldı. 15 Ekim’de öğlen saatlerinde Aşti’den Sincan yönüne seyahat ettiğini ifade eden P.G.’nin, yolculuk esnasında erkek şahsın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, bu esnada tacizciyi video kaydına aldığını ve tepki gösterdiğini söylediği öğrenildi. Panikleyen şüpheli şahsın minibüsten inerek kaçtığı bilgisi alındı.
Mağdur kızdan alınan bilgiler doğrultusunda harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut İlçe Emniyetine bağlı ekipler, şüpheli Ö.S’yi 16 Ekim’de Altındağ’da yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahsın Yozgat Cezaevi’nden izinli olarak çıktığı, 26 ayrı suç kaydı olduğu ve bu suçlardan 9’unun "cinsel taciz ve cinsel saldırı" olduğu belirtildi. Yakalanan Ö.S isimli şüphelinin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri