malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ekim 2024 - 12:32 Yorum: 0

Altay, galibiyete hasret kaldı

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, yeni sezona 24 Erzincanspor beraberliği ve Sincan Belediyesi Ankaraspor galibiyetiyle başladı. Ligde oynad...

Altay, galibiyete hasret kaldı

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, yeni sezona 24 Erzincanspor beraberliği ve Sincan Belediyesi Ankaraspor galibiyetiyle başladı. Ligde oynadığı son 6 maçta Kastamonuspor, Beykoz Anadolu, Batman Petrolspor, İskenderunspor ve son olarak da Karaköprü Belediyespor’a kaybeden İzmir ekibi, bu süreçte sadece Fethiyespor’la berabere kaldı. 5 puan toplayan siyah-beyazlılar, ligde son sıranın bir üst basamağı olan 17. sıraya kadar geriledi.
Son iç saha maçındaki Karaköprü müsabakasında Başkan Süleyman Özkaral’ı istifaya davet eden siyah-beyazlı taraftarlar, önceki hafta paralarını alamadıkları gerekçesiyle İskenderunspor deplasmanına gitmeyen tecrübeli futbolculardan Ceyhun Gülselam, Deniz Kadah, Ozan Evrim Özenç ve Özgür Özkaya’yı da ıslıkladı. Maç sonunda ise Deniz Kadah, tribünlere giderek taraftarlarla konuştuğu ve yaşananlardan dolayı özür dilediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri