Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2024 - 23:13 Yorum: 0

Alevlere teslim olan araçtaki patlama anı kamerada

İstanbul Başakşehir’de seyir halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Alevlere teslim olan araçta patlama meydana gelirken, o anlar kameraya yansıdı.Olay, akşam saatlerinde Başakşehir Olimpiyat Stadı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgi...

Alevlere teslim olan araçtaki patlama anı kamerada

İstanbul Başakşehir’de seyir halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Alevlere teslim olan araçta patlama meydana gelirken, o anlar kameraya yansıdı.
Olay, akşam saatlerinde Başakşehir Olimpiyat Stadı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Aracı yol kenarına çeken sürücü, yangın tüpüyle müdahale etmeye başladı. Ancak bir anda alev alan araçta patlama meydana geldi. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alev alev yanan araç söndürüldü.
Yangın nedeniyle yol trafiğe tamamen kapanırken, araç hurdaya döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri